Coaching

 

Coaching

 

 

Earhart Business Protection Agency erbjuder experstöd inom informationssäkerhet och beredskap för VD och ledande befattningar.


Våra experter stödjer resurser inom lednignsgrupper med rådgivning men även specialistbefattningar inom både myndigheter, offentlig sektor och inom näringslivet. Earhart Business Protection Agency har löpande uppdrag att coacha och ge råd till specialistbefattningar. I dessa samarbeten träffas man allt irån ett par gånger i veckan till någon gång i månaden löpande för att stämma av strategiska beslut och aktuella frågor.


Vi håller vårt eget informationsnät aktuellt, så att våra experter snabbt kan bidra med det senaste inom respektive område. Vi deltar i seminarier och konferenser runt om i världen, analyserar och bygger kunskap om de senaste rönen, allt för att kunna vara ert strategiska bollplank och vara den som har "örat mot marken".


Är du intresserad av coaching, kontakta oss på contact@earhart.se eller ring vår VD Hanna Linderstål på 08-400 215 70 så hjälper Hanna dig att få kontakt med rätt kompetens.Copyright © All Rights Reserved

Earhart Business Protection Agency  Karlavägen 65 Stockholm, Sweden